15 ianuarie 2013

Misterul Muntelui Shasta


-->





Muntele Shasta este un loc invaluit in mister. Este un loc enigmatic in care miturile antice se contopesc cu  misterele moderne ca un vis in fata unui peisaj de o frumusete naturala remarcabila.
Muntele Shasta este sacru pentru indienii americani care traiesc in aceasta regiune. Ei credeau ca o forta locuieste acolo si il protejeaza. Orice excursie pe munte avea nevoie de pregatiri indelungi prin rugaciune, post si indrumarea unui medic. Exista superstitia ca daca nu reuseau sa faca pregatirile necesare pentru deplasarea la un asemenea loc periculos, puteau in aceasta calatorie sa se raneasca grav, sa se piarda, sa innebuneasca sau chiar sa dispara de pe suprafata pamantului.
In zilele moderne, muntele a devenit celebru pentru cidateniile sale, cum ar fi aparitia unor vortexuri. Multi oameni care vin aici cred ca Muntele Shasta este un portal spre o alta dimensiune, ceea ce ar putea explica activitatea neobisnuit de mare a OZN-urilor in zona, spun ei.
Ceea ce este mai putin cunoscut sunt ramasitele unor structuri megalitice antice, de importanta sacra si monumentala, care se gasesc, de asemenea, aici.
Se cunosc putine lucruri despre acesti megaliti antici misteriosi si de aceea un nou documentar produs de Mount Shasta Film incearca sa aduca mai multa lumina in acest loc enigmatic.
Potrivit producatorului Dustin Neff, acest documentar se va concentra pe frumusetea naturala si fenomenul metafizic pentru care Muntele Shasta este celebru in toata lumea.













Sursa : vimeo * messagetoeagle.com * sindoniproductions