20 martie 2014

Ruinele megalitice gasite recent in Rusia contin cele mai mari blocuri de piatra descoperite vreodata!








O descoperire incredibila, care a fost facuta recent in Rusia ameninta sa zguduie teoriile conventionale despre istoria planetei. Pe muntele Shoria din sudul Siberiei, cercetatorii au descoperit un zid masiv alcatuit in totalitate din pietre de granit. Unele dintre aceste pietre de granit gigantice cantaresc mai mult de 3000 de tone, si dupa cum veti vedea mai jos, multe dintre ele au  ''suprafete plane, cu unghiuri drepte si colturi ascutite''. Blocurile par a fi stivuite, aproape in maniera unor ziduri ciclopice. Nimic de aceasta magnitudine n-a mai fost descoperit pana acum. Cele mai mari pietre au fost gasite la ruinele megalitice de la Baalbeck, Liban, avand mai mult de 1500 de tone. Deci, cum a putut cineva sa taie pietre de granit de 3000 de tone, cu o precizie extrema, transportandu-le pe munte si ridicandu-le la o inaltime de 40 de metri? Ar fi imposibil pentru oamenii antici cu o tehnologie foarte limitata sa realizeze un astfel de lucru.




De ani de zile, istoricii si arheologii sunt absolut mirati de pietrele incredibil de mari gasite la Baalbeck. Dar unele dintre aceste pietre din Rusia, conform relatarilor, sunt de doua ori mai mari ca dimensiune.
Super megalitii au fost gasiti si fotografiati pentru prima data de catre Georgy Sidorov intr-o expeditie recenta pe munte in sudul Siberiei. Urmatoarele imagini sunt de pe site-ul rusesc al lui Valery Uvarov.






Un alt lucru foarte neobisnuit cu privire la aceste pietre este ca busola cercetatorilor a inceput sa se comporte foarte ciudat langa megaliti. Ce ar putea sa insemne asta? Concluzia a fost ca au dat peste un fenomen inexplicabil al campului geomagnetic negativ. Ar putea fi aceasta o ramasita a unei tehnologii antice antigravitationale?
Nimeni nu stie cine a taiat aceste pietre si cat de vechi sunt. Aceste pietre vor ramane un mister nerezolvat pentru foarte mult timp.



Sursa: investmentwatchblog.com