10 iunie 2014

NASA avertizeaza cu privire la o posibila invazie extraterestra!






Oamenii de stiinta de la NASA se alatura campaniei la nivel mondial pentru a ne asigura ca vom fi invadati de extraterestrii. De ce? In fata imposibilitatii de a nega ceea ce este atat de evident...acum, singurul lucru care ni se spune este acela ca sunt periculosi.

Fernando Correa ne prezinta cateva informatii:
''Ziua de 18 august 2011, ne-o amintim ca fiind ziua in care cercetatorii de la NASA ne-au avertizat de o posibila invazie a fiintelor extraterestre. Conform acestui raport, NASA recunoaste existenta extraterestrilor...si ca ei pot ajunge pe planeta noastra. In ultimii ani, in serialele de televiziune si in filme
s-a folosit adesea subiectul referitor la invazia extraterestra. Acest nou raport face parte dintr-o campanie la nivel mondial pentru a ne pregati? In fata neputintei de a accepta existenta extraterestrilor pe Pamant, acum ne avertizeaza ca acestia sunt periculosi, ca ar trebui sa stim toti si sa ne pregatim.
Oamenii de stiinta, Seth Baum si Jacob Haqq-Misra de la Universitatea din Pennsylvania, impreuna cu astrobiologul de la NASA, Shawn Domagal-Goldman, au publicat un raport care a zguduit intreaga planeta. In mass-media, titlurile abunda de avertismente serioase care par science-fiction, dar nu sunt asa, acestea sunt complet adevarate. Este o noua realitate, prezenta iminenta a altor inteligente. Acest studiu deschide o noua era in acest fenomen.






 ''Contactul cu extraterestrii va fi un lucru benefic sau daunator pentru omenire?''

Se face o analiza a diferitelor scenarii. Acestia ne avertizeaza ca emisiile de poluanti pot atrage atentia altor inteligente pe care le consideram periculoase. Si ar trebui, de asemenea, sa luam in considerare faptul ca de la primele explozii ale bombelor atomice, a inceput sa se intensifice activitatea OZN-urilor pe Pamant. Raportul facut de oamenii de stiinta este solid. El este destinat sa pregateasca omenirea pentru o posibila intalnire cu fiinte extraterestre. In cazul in care am fi invadati de o inteligenta mult mai superioara decat a noastra, astrobiologul de la NASA Shawn Domagal-Goldman a indicat trei posibile scenarii.
Primul scenariu: intalnirea cu extraterestrii ar putea fi benefica. Intalnirea si comunicarea cu alte inteligente poate avea implicatii culturale, care ar revolutiona existenta noastra. Daca extraterestrii ar coopera cu noi, ar putea fi un schimb de cunostinte stiintifice, probabil o anticipare a catastrofelor naturale.
In al doilea scenariu, el prezinta posibilitatea ca prezenta extraterestra sa fie neutra. Cu alte cuvinte, sa fie printre noi, dar in mod intentionat sa ascunda prezenta lor cat mai mult posibil, din cauza incapacitatii de a stabili o metoda de comunicare sau poate pentru ca ar dori sa fie neutri.
In cel de-al treilea scenariu, intalnirea cu fiinte extraterestre ar fi nociva pentru omenire. Potrivit raportului oamenilor de stiinta, extraterestrii ne-ar putea ataca, ne-ar inrobi sau ne-ar folosi ca hrana. In acest scenariu, omenirea ar putea fi considerata un potential pericol, probabil din cauza daunelor aduse mediului.
In aceasta intalnire cu extraterestrii, oamenii de stiinta se refera la transmiterea unor boli necunoscute si la invazia altor specii. Exista, de asemenea, posibilitatea ca extraterestrii sa aiba arme de neconceput.
Cercetatorii de la NASA, prin acest raport, ar accepta existenta extraterestrilor si faptul ca ei ar putea fi pe planeta noastra. De fapt, se are in vedere in mod serios intalnirea cu alte inteligente in viitorul apropiat, care cu siguranta exista in univers inaintea omenirii.


                       





Sursa:

https://www.youtube.com/watch?v=ENyNHu4LASE&hd=1