5 august 2014

Structuri extraterestre in sistemul nostru solar (2)







Vom descoperi in continuare ca si alte corpuri din sistemul nostru solar contin, de asemenea, monoliti artificiali, turnuri, pietre ridicate sau vase.

Se intampla ceva cu planeta Venus. Guvernele ne mint cu privire la conditiile de pe Venus! Iata ce raporteaza ei acum: ''Misiunea a furnizat rezultate surprinzatoare despre Venus, o suprafata planetara relativ tanara, probabil, formata din fluxurile de lava ale eruptiilor vulcanice de pe planeta...''

Cand descoperirile sondei Magellan au fost primite prima oara, datele au socat pe toata lumea deoarece nu exista nici o activitate vulcanica pe Venus! Au fost realizate documentare televizate. In schimb, s-au gasit cele mai multe cratere din sistemul nostru solar! Venus a avut un numar astronomic de cratere! Prin urmare, aceasta este cea mai veche suprafata planetara (nu ''mai tanara''). Norii grosi ai lui Venus, sub care se ascunde vederii noastre, actioneaza ca o ''oala sub presiune''. Se crede ca o civilizatie avansata se afla in interiorul planetei, dar sub un invelis mascat. Carti neconventionale, cum ar fi ''Return of the Dove'' de Margaret Storm si ''The Wall of Light'' de Arthur Mathews spun ca Nikola Tesla a venit de pe Venus! Frank E. Stranges, care a scris ''Stranger at the Pentagon'' l-a intalnit pe Valiant Thor si ehipajul sau de doi venusieni. Acestia s-ar fi intalnit cu presedintele si liderii mondiali la Pentagon in 1957.







Fotografia de mai sus arata o structura mare pe Venus. Dar, putem avea incredere in tot ce ne indica echipamentele noastre? Poate tot ceea ce noi credem ca vedem este doar un camuflaj care ne tine departe de o lume uimitoare, care exista cu adevarat acolo. Exista oare o alta dimensiune pe Venus pe care simturile noastre normale nu o pot percepe?









In campia Cydonia de pe Marte exista celebra ''Fata'' (Sfinx?). Richard Hoagland a demonstrat ca exista multe asemanari intre Cydonia si Giza din Egiptul antic...numai ca ''Monumentele de pe Marte'' sunt mult mai vechi si mult mai mari. 
In loc sa analizam ciudateniile deja cunoscute de pe Marte, haideti sa vedem unele mai putin cunoscute. Phobos, satelitul lui Marte, este una dintre cele mai extreme anomalii din sistemul nostru solar.



Pana acum s-a crezut ca este doar un asteroid capturat...dar in prezent se crede ca Phobos ar putea fi artificiala si facuta doar ca sa arate ca un planetoid.



Pe 25 martie 1989, Soviet Phobos II a fotografiat in infrarosu o nava spatiala care se apropia de monolitul martian. Mai jos vedem imaginea care arata proportia reala dintre Phobos si misteriosul obiect.


Este oare o nava care trimite/primeste semnale de la monolitul ridicat pe suprafata lui Phobos? 

Buzz Aldrin, al doilea om care a mers pe Luna, confirma existenta structurii monolitice pe luna martiana, Phobos. Monolitul a fost fotografiat de Mars Reconnaissance Orbiter.