26 octombrie 2014

Cartea Raselor Extraterestre - Speciile extraterestre de la A la Z








Acest documentar se bazeaza pe informatii culese de pe internet. Una dintre surse este o carte numita ''The Book of Alien Species'' (Cartea Raselor Extraterestre). Cartea a fost scrisa pentru utilizarea exclusiva de catre agentii ''smersh'' din Rusia. (Cartea poate fi descarcata de aici)







Cel care a tradus aceasta carte in limba engleza, s-a intalnit in 2004 cu un ucrainean pe nume Pedro. Cei doi au devenit prieteni, iar 4 ani mai tarziu au facut impreuna o excursie, ajungand la casa din Portugalia a tatalui lui Pedro, care a fost diplomat rus si s-a retras in aceasta tara.
Tatal lui Pedro detinea numai putin de 58 de cutii cu documente sectrete si carti vechi, inca din timpul URSS. Printre aceste materiale, Pedro si prietenul sau au descoperit o carte secreta, care era folosita de agentii de informatii sovietici si rusi, cu privire la presupusele intalniri cu extraterestrii semnalate pe Pamant de-a lungul timpului. Cartea a fost actualizata de mai multe ori, iar, in ultima perioada, actualizarile se primeau prin posta sau prin email.
Prima editie a cartii a fost tiparita in 1946 sau 1947, urmand apoi alte editii ca cele din 1951, 1959, 1968, 1971, 1980 etc. Cea mai noua editie este cea din 2011. In anii 80. o copie a acestei carti a fost gasita pe un camp din estul Siberiei. Copia a ajuns in mainile unui agent KGB ce avea prieteni in mass-media. Dupa colapsul Uniunii Sovietice, unele informatii si imagini din aceasta carte s-au ''scurs'' (probabil ca au fost vandute), pentru a fi folosite mai tarziu in seriale TV cu extraterestrii sau in jocuri video.(sursa evz)


              




Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=x9ZKq5Wgdjw