23 octombrie 2014

Este o pasare? Este un avion? Nu, este ''Omul Zburator Neidentificat'' care a uimit pilotii unui avion!









Pilotii unei aeronave de pasageri au ramas uimiti cand au vazut un ''om zburator'', care a trecut pe langa avion la 3500ft peste regiunea Cheshire, conform Mirror.
Expertii in aviatie au recunoscut ca au fost uimiti de aparitia omului zburator, care a fost numit Superman din Macclesfield.
Pilotii care au raportat aparitia la controlul traficului aerian, au crezut ca e vorba de un parapantist, la aceasta altitudine putand fi des intalniti practicanti ai acestui sport extrem, dar nu au vazut nici parapanta, nici parasuta.
Si misterul s-a adancit cand au vazut ca nu era nici urma de el pe radar.








Oficialii de la UK Airprox Board, care investigheaza astfel de incidente din spatiul aerian britanic, au recunoscut ca misterul nu poate fi rezolvat.
Conform descrierii facute de piloti, prima data ei au observat un obiect la cativa metri. Acesta a trecut pe langa partea stanga a aeronavei, la aproximativ 200 de metri. Echipajul l-a vazut trecand iute, fara sa aiba timp sa-l evite si au raportat ca s-au bazat pe ipotezele lor atunci cand au ajuns la concluzia ca ar fi vorba de un parapantist.
In acel moment, cerul era limpede si vizibilitatea era foarte buna.

Controlorii de trafic aerian de la sol n-au vazut, de asemenea, nimic pe ecranele radar, in momentul incidentului.
Si expertii de la British Hang Gliding si de la Paragliding Association au spus ca in acel moment conditiile meteorologice ar fi facut imposibila prezenta unui zburator singuratic in acea zona.

Pilotii au adaugat ca ''nu puteau fi siguri ca nu a fost un balon in forma de om'', dar, de asemenea, este putin probabil din cauza conditiilor atmosferice.

Expertii au concluzionat ca este regretabil faptul ca nu a existat intr-adevar nici o informatie care ar fi putut duce la identificarea obiectului necunoscut.
Acest lucru este frustrant pentru pilotii in cauza, care au vazut in mod clar ceva sau pe cineva, dar nu a existat nici o dovada care sa demonstreze ce au raportat ei.


            


Sursa: Mirror * Cosmos News