20 decembrie 2014

Dare circulare ciudate au aparut pe cerul orasului Biysk din Rusia









17 decembrie 2014 - Martorii oculari afirma ca OZN-urile au creat dare neobisnuite pe cer deasupra orasului rus Biysk. Darele circulare ciudate ar fi aparut la inceputul acestei saptamani. Data exacta nu este clara. Un martor a reusit sa fotografieze anomalia aeriana, declarand : ''Era dimineata devreme si nu erau multi oameni pe strazi, dar cei care erau acolo si-au indreptat privirea spre cer si atunci am observat aceste inele ciudate''.

Potrivit celor de la Metro, ''Unii dintre cei care au fost martori la formarea lor, sustin ca au vazut trei sfere galbene, care zburau intr-un mod haotic care a ar fi provocat inelele. Cei mai multi sunt de parere ca acestea ar fi putut fi avioane ale armatei si unii sugereaza ca ar fi fost chiar OZN-uri''.






Un alt martor a oferit mai multe detalii, afirmand: ''Le-am vazut pe la 6:25 si erau patru, unul dintre ele era deosebit de luminos si altele doua zburau in paralel cu acesta - si altul a fost la un unghi diferit si mai departe de celelalte trei''. Desi unii sunt de parere ca au fost OZN-uri, unii cred ca a fost vorba de lansarea unei rachete. Judecand dupa aspectul darelor, teoria pare plauzibila.
Meteoriti si fenomene legate de vreme au fost, de asemenea, oferite ca posibile explicatii pentru inelele de pe cer.
In ciuda diferitelor explicatii sugerate pentru darele circulare ciudate, cei de la Metro declara ca nu a existat nici un comentariu oficial cu privire la anomalia ciudata de pe cer.




Sursa: disclose.tv