9 decembrie 2014

Sosia: 10 vedete si dublurile lor din trecut








Se spune ca exista sapte oameni in lume, care sunt identici, dar exista doar o sansa de 10% sa intalnesti aceste persoane.
Pentru artisti sau vedete, este mai usor sa-si gaseasca dublura sau sosia (Doppelgangen, un termen german care semnifica dublura fantomatica a unei persoane in viata). Datorita faptului ca aceste persoane sunt cunoscute in intreaga lume, este mai usor pentru cineva sa se identifice cu ele, dar pentru o persoana normala acest lucru s-ar putea sa nu se intample niciodata.
Exista aceasta credinta ca fiecare are o dublura, o sosie care este fizic identica cu noi, dar nu are aceeasi origine biologica.
Si in timp ce in cazul celor sapte persoane gasim dublura lor in prezent, exista si cazul unor artisti care au o dublura in trecut.
Multe dintre aceste cazuri au fost asociate cu vampiri, reincarnari si calatori in timp, dar in cele din urma totul ramane un mister.
Unele dintre aceste imagini din acest videoclip inca nu au fost examinate de un expert care poate verifica autenticitatea acestora. Dar pana la urma ramane un subiect interesant care merita publicat.