1 ianuarie 2015

OZN straniu peste Manchester, Anglia







Tercermilenio.tv ne prezinta trei aparitii OZN in care remarcam modul acestora de a se ascunde prin diverse tipuri de camuflaj si, de asemenea, faptul ca acestea isi fac aparitia tot mai aproape de zone populate.

Pe 17 noiembrie 2014, John Hindley se afla in apropiere de Manchester in Anglia. El a inregistrat un obiect foarte ciudat pe cer. Acesta zbura peste Penines, un loc muntos aflat in sudul Scotiei. John Hindley a facut doua fotografii cu acest obiect. Analizandu-l mai indeaproape se poate vedea ca obiectul este alcatuit din mai multe sfere. Acesta are o forma foarte ciudata. Poate ca este un camuflaj.







Bracknell, iunie 2014. Steve Landell se afla la un bar in partea de sud a Angliei cand a vazut aceste doua OZN-uri. Acestea aveau o forma discoidala si se aflau la o distanta mica de locul unde se afla acesta.



O alta fotografie din Islanda din martie 2013, ne arata un obiect ciudat care zboara foarte aproape de solul inzapezit. Fotografia a fost facuta din interiorul unei masini. Acest obiect incearca sa fie invizibil prin acest tip de camuflaj.



           




Sursa: tercermilenio