22 ianuarie 2015

Trei lumini misterioase au aparut intr-o fotografie facuta in New Mexico









Trei lumini neobisnuite au aparut deasupra Santa Ana Pueblo, New Mexico, iar un martor ocular care se afla acolo intamplator le-a fotografiat asa cum erau pozitionate pe cer, intr-o formatiune triunghiulara, potrivit raportului MUFON, cazul 62729.
Martorul a ramas in Hyatt Regency din Santa Ana Pueblo, New Mexico pentru o problema de afaceri cand a avut loc incidentul, la ora 19:05, pe 15 ianuarie 2015.






Conform marturiei martorului, acesta a folosit un iPhone 4s pentru a face mai multe fotografii in jurul hotelului. Desi el nu a vazut nimic ciudat in timp ce facea pozele, el a fost uimit cand a vazut luminile dupa ce a verificat fotografiile pe care le-a facut.
Martorul sustine ca nu a vazut luminile cu ochiul liber in timp ce facea fotografia. In plus, luminile nu apar in celelalte fotografii, fie inainte, fie dupa fotografia care a fost trimisa la MUFON, astfel ca martorul se indoieste ca anomalia a fost o defectiune a aparatului foto.
In raportul MUFON, martorul arata, de asemenea, ca nu exista alte surse de lumina in zona, care ar putea provoca reflectii in obiectiv, asa ca nu stie ce ar putea fi aceste lumini ciudate.