29 iunie 2015

OZN reperat deasupra orasului Richfield, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, 14 iunie 2015








Chris Drye, in varsta de 36 de ani, a declarat ca a fost martorul unui obiect zburator neidentificat intre orele 14:00 si 15:00 dupa-amiaza, pe 14 iunie 2015. In momentul reperarii, el statea in masina in fata magazinului Dollar General din Richmond.
In timp ce se juca pe telefon, a vazut ceva stralucitor. Cand a privit pe cer, a vazut o stralucire metalica asemanatoare foliei de aluminiu, la o altitudine de aproximativ 300 de metri.



''Pur si simplu plutea. Nu se misca, ci stationa pe cer'', a spus Drye. ''Nu am vazut nimic asemanator vreodata.''

''A fost un fulger de lumina si apoi a disparut'', a adaugat Drye.

Drye a reusit sa faca o poza cu telefonul cu cateva secunde inainte ca obiectul sa dispara.

Aeroportul Stanly County este inchis in zilele de duminica, asfel ca nu s-a inregistrat nimic pe radar. Pilotii au raportat ca nu au vazut nimic neobisnuit in acel moment, potrivit lui Bryce Raybon de la turnul de control.




Sursa: ufosightingsdaily


27 iunie 2015

ISS Live Stream: Un OZN se apropie de Statia Spatiala Internationala, 5 mai 2015







Un utilizator de pe YouTube, care se uita regulat pe transmisia live efectuata de NASA de pe Statia Spatiala Internationala, a inregistrat urmatorul videoclip pe 5 mai 2015.
In videoclip se poate vedea un OZN care se apropie de Statia Spatiala Internationala (ISS). Apoi se poate vedea cum OZN-ul se intoarce si dispare cu viteza mare. Fara indoiala, astronautii de pe ISS au inregistrat imagini clare ale OZN-ului, dar, binenteles, aceste imagini nu sunt expuse publicului.

            




25 iunie 2015

OZN camuflat sau nor lenticular? Un nor circular a aparut deasupra Texasului si a disparut in cateva secunde - Cazul Mufon 66326








Cazul Mufon 66326

Potrivit site-ului Inquisitr, un martor anonim sustine ca a fotografiat un nor ciudat peste Channelview, Texas, pe 10 mai 2015.
''Arata ca un nor la inceput, dar avea un aspect circular si a disparut in fata ochilor mei'', povesteste martorul.
Convins ca a asistat la un fenomen natural neobisnuit, martorul a incarcat imaginea si a raportat intamplarea site-ului MUFON. Fotografiile, care pot fi vizualizate in arhivele MUFON aici si aici sunt prezentate mai jos.

Nor lenticular peste Channelview, Texas
Martorul crede ca ceea ce a vazut nu era un nor obisnuit, ci un ''OZN camuflat'', adica, un OZN care foloseste forma unui nor pentru a se ascunde, astfel incat sa poata calatori pe cer nevazut de oameni.


Convingerea martorilor ca norul a fost un OZN, provine din modul in care a aparut si a disparut in cateva secunde.

Entuziastii OZN au pretins adesea ca OZN-urile se ascund, luand forma unor nori lenticulari. Dar meteorologii insista ca norii lenticulari sunt fenomene meteorologice naturale care nu trebuie sa fie legate de OZN-uri.
OZN-urile se pot ascunde si in alte moduri in afara de nori lenticulari. Unele OZN-uri apar pe cerul noptii camuflate in stele sau planete. Astfel de OZN-uri sunt detectate atunci cand acestea se ''decamufleaza'' accidental, sau fac ceva neobisnuit, cum ar fi miscarea intr-un mod care dezvaluie ca nu sunt stele normale sau planete.

Nor lenticular



Sursa: inquisitr.com




22 iunie 2015

OZN-uri care parasesc orbita Pamantului surprinse de camera live a Statiei Spatiale Internationale, iunie 2015










Un videoclip postat recent pe YouTube de utilizatorul Mister Enigma arata cum mai multe OZN-uri parasesc orbita Pamantului, inregistrare facuta de camera live a Statiei Spatiale Internationale.
OZN-urile lumineaza intermitent, lasand impresia ca au aripi. NASA si-a intrerupt transmisia live dupa aparitia OZN-urilor.








21 iunie 2015

Piramida descoperita pe Marte? - Sol 978








Un artefact remarcabil a fost descoperit pe planeta rosie de robotul Curiosity. Acesta ar putea fi varful unei piramide ingropata adanc in solul martian.

Aceasta imagine a fost facuta de robotul Curiosity in timpul misiunii Sol 978.(2015-05-07)


Sursa imaginii: http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=0978MR0043250040502821E01_DXXX&s=978

          





19 iunie 2015

Un OZN a fost filmat peste orasul Medellin din Columbia, 7 iunie 2015







Un OZN imens a fost filmat plutind pe cer in timpul zilei peste orasul Medellin, in Columbia, pe 7 iunie 2015.






            





17 iunie 2015

O sfera zboara in apropierea unui avion peste Los Angeles, California, 12 iunie 2015







Iata un nou videoclip in care apare un obiect zburator neidentificat sau o sfera, care zboara in apropierea unui avion peste Los Angeles, California. Aceasta filmare interesanta a fost facuta pe 12 iunie 2015.





            





15 iunie 2015

OZN peste Tallahassee, Florida, 13 iunie 2015








Cazul Mufon 66149

Descriere martor ocular: ''Fiica mea a privit pe cer si l-a vazut. Mi l-a aratat, iar baiatul meu a fugit sa ia camera sa faca poze. Obiectul se misca in sus si in jos, la stanga si la dreapta. Era inconjurat de lumini galbene care luminau intermitent in timp ce se misca. Apoi a zburat cu viteza mare spre SE cu o viteza neobisnuit de mare.''








Sursa: areazone51ufos


13 iunie 2015

OZN fotografiat peste regiunea Toowoomba din Australia







Un obiect triunghiular a fost reperat intr-o fotografie peste Toowoomba, in Australia.


Cel care a facut fotografia crede ca a capturat ceva inexplicabil in dimineata de 12 iunie 2015, la ora 6:30 in Toowoomba, in statul Queensland din Australia.

Greg Young, angajat la FieldQuip, facea niste fotografii cu rasaritul de soare, cand a observat ceva ciudat in imagini. Apoi a privit pe cer la obiectul respectiv, care in timp ce se deplasa pe cer lasa o dara de culoare albastru inchis in urma lui.

''Totul a fost un pic cam ciudat deoarece cateva momente mai devreme, eu si colaboratorul meu, am vazut niste lumini care straluceau intermitent in partea de est '', a declarat Young.
''Apoi am vazut acest obiect. Eu nu cred in extraterestrii sau ceva de genul asta, dar cu siguranta arata ca ceva din alta lume'', a spus el.




Sursa: itsastrangeworld



12 iunie 2015

Un OZN uimitor a fost reperat peste Paris, Franta, 6 iunie 2015






Un obiect imens a fost reperat zburand pe cerul noptii peste Paris, Franta. Filmarea a fost facuta pe 6 iunie 2015, pe Muntele Valerien, langa Paris, Franta.

Martorul ocular a observat o lumina pe cer in timp ce isi bea ceaiul in gradina lui. Nu i-a dat atentie prea mare, crezand ca este vorba de un satelit. Cand a ajuns mai aproape, si-a dat seama ca zbura chiar deasupra casei lui.

''Un pic mai tarziu am inceput sa inteleg ce a fost intr-adevar. Oricum, cu siguranta nu a fost un satelit. Obiectul parea sa aiba un fel de ''balon'' in jurul lui, ca un scut sau o minge de energie. Am fost total uimit. La inceput, am privit la el ca un nebun, apoi m-am trezit si am fugit sa-mi i-au camera mea, Canon 6D, cu un obiectiv de 50mm F /1.2. Acest obiect nu este o lanterna chinezeasca: comportamentul luminii ne spune in mod clar ca nu este o lanterna. De asemenea, culoarea albastruie sugereaza ca acest obiect este din spatiu, desigur. Va rog sa urmariti filmul in intregime, am comparat o lanterna si acest obiect la sfarsitul acestuia.''






            

10 iunie 2015

Aparitie OZN peste Japonia, 30 mai 2015








Un OZN cu lumini rosii intermitente a fost filmat in Japonia cu o camera video GoPro Hero 4.






            






Aparitie OZN in Ontario, California, 30 mai 2015








Martor ocular: ''Nu sunt o persoana care cred in teorii ale conspiratiei sau OZN-uri, pur si simplu sunt un om care a vazut ceva ce nu pot explica. Eu si fiica mea in varsta de 8 ani, am vazut asta cand ne duceam sa ne cumparam pizza. Locuim chiar langa Aeroportul Ontario, asa ca stim cum arata un avion si acesta nu a fost un avion. Am vazut, de asemenea, un elicopter imediat dupa aceea si va pot spune ca era cu totul diferit. Si, in fine, era prea rapid pentru a fi o drona sau un balon.''





            



7 iunie 2015

Un obiect stralucitor masiv necunoscut a fost reperat intr-o imagine NASA








Fotografia a fost facuta in 1970, un moment in care existau doar cativa sateliti in spatiu. Acest lucru il determina pe cercetatorul Streetcap 1 de pe canalul YouTube sa presupuna ca obiectul este de origine extraterestra.
Obiectul apare intr-o singura fotografie dintr-o serie de fotografii care arata aceeasi regiune in spatiu, ceea ce inseamna ca obiectul s-a miscat in timp ce se realizau fotografiile.

NASA foto link: http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/images/print/AS13/62/8987.jpg





             


5 iunie 2015

Reprezentari ale astronautilor antici in Noua Guinee








Aceasta figurina veche, cu un aspect foarte ciudat nu este nici om, nici animal. Populatiile bastinase din Noua Guinee au creat mai multe reprezentari ale creatorilor lor. Unele dintre ele sunt cu adevarat remarcabile si aceasta este una dintre ele.
Este aceasta o dovada ca extraterestrii antici au vizitat Noua Guinee?






Melanezia, o zona din sud-vestul Oceanului Pacific, este formata din mii de insule si o varietate remarcabila de culturi. Aceste culturi individuale poseda diferite mitologii si zeitati. Principalele grupuri de insule din regiune sunt: Noua Guinee, Noua Caledonie, Vanuatu, Noua Britanie, Insulele Solomon, Insulele Amiralitatii, Insulele Trobriand si Insulele Fiji.
Exista mai multe legende si mituri antice in mitologia din zona Oceanului Pacific, in special in Micronezia si Melanezia, care spun despre cum zeii cu aspect ciudat au coborat din cer si au creat primii oameni.
S-a spus ca aceste fiinte ceresti au fost pe jumatate om, pe jumatate vultur si posedau capacitatea de a-si schimba forma. Uneori se spune ca aceste fiinte ciudate au venit din mare sau au iesit de sub pamant.
Fiintele reprezentate in figuri cioplite si mastile papuasilor din Noua Guinee reprezinta stramosii mitici din regiunea raului Ramu. Ele reflecta legende si mituri care au supravietuit pana in timpurile moderne. Acestea toate joaca un rol semnificativ in viata spirituala, fie pentru ceremonii, protectie sau pentru comunicarea cu spiritele celor decedati.

           





1 iunie 2015

NASA FOTO: OZN-uri descoperite in jurul modulului Apollo 13 in doua fotografii din arhiva NASA







Apollo 13 a fost a treia misiune umana a NASA dezvoltata cu intentia de a cobori pe Luna. Lansarea a avut loc pe 11 aprilie 1970 de la Centrul Spatial Kenedy din Florida. Doua zile mai tarziu, in timp ce erau in drum spre Luna, au avut probleme tehnice la sistemul electric al unuia dintre rezervoarele de oxigen ale modulului de serviciu care a produs o explozie ce a cauzat pierderea oxigenului din ambele rezervoare ale modulului de serviciu si pierderea alimentarii cu energie electrica. In ciuda dificultatilor cauzate de energia electrica limitata, frigul din cabina si rezerva scazuta de apa potabila, echipajul a ajuns in siguranta inapoi pe Pamant pe 17 aprilie.

OZN pozitionat aproape de Apollo 13.


Cercetatorul OZN Streetcap1 de pe YouTube sustine ca a gasit in arhivele NASA dovezi fotografice ale unor OZN-uri care insotesc modulul Apollo 13 in misiunea din 1970. Videoclipul postat pe YouTube pe 25 mai 2015, prezinta cateva detalii in imaginile originale provenite din arhiva NASA, care arata OZN-uri pozitionate in jurul modulului Apollo 13.

Potrivit vanatorilor de OZN-uri, imaginile dezvaluie trei obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri) sau nave extraterestre in jurul modulului Apollo 13.9 Vezi foto aici.

NASA FOTO link imaginea nr.8529:


NASA FOTO link imaginea 8528:







Ufologul Scott Waring speculeaza ca OZN-urile s-ar fi aflat acolo deoarece NASA le-ar fi chemat sa acorde asistenta modulului aflat in dificultate, dupa ce unul din rezervoarele sale de oxigen a explodat, lasand echipajul in situatia de a pieri in spatiu. El speculeaza ca navele ar fi ramas la o distanta sigura, pentru a vedea daca modulul ar avea nevoie, eventual, de asistenta.

UFO Sightings Hotspot are o parere putin diferita in legatura cu OZN-urile care escorteaza modulul Apollo 13. Site-ul speculeaza ca extraterestrii ar fi cauzat accidentul si identifica o nava care pare sa se apropie de modul.

Potrivit site-ului Inquisitr.com, ideea ca NASA ar fi chemat extraterestrii sa asiste echipajul Apollo 13 pare ciudata, dar vanatorii de OZN-uri au sustinut deseori ca guvernul SUA are alianta militara si tehnica cu cel putin o specie extraterestra,

Vanatorii de OZN-uri spun ca aceasta afirmatie este sustinuta prin repetatele aparitii ale unor nave neidentificate in jurul modulului Apollo si mai recent ISS.