29 ianuarie 2016

Aparitia unui OZN deasupra vulcanului Colima










Acest OZN a fost filmat deasupra vulcanului Colima pe 3 ianuarie 2016. OZN-ul trece prin lava aruncata de gura vulcanului si zboara mai departe.In momentul in care OZN-ul a ajuns deasupra vulcanului, lava luminoasa aruncata de vulcan devine intunecata. Probabil ca OZN-ul a aruncat ceva in lava sau a transportat pe cineva sau ceva la baza subterana de sub vulcan. 

Imaginile prezentate in videoclip au fost inregistrate de webcam-ul care monitorizeaza activitatea vulcanica de pe Muntele Colima.

Linkul de la webcam-ul Colima:










26 ianuarie 2016

Ancient Aliens S08E10 - Zonele interzise







Vestigii culturale distruse. ''Este o barbarie! Ne distrug patrimoniul cultural.'' 
Scrieri nepretuite...transformate in cenusa. ''Este ca si cum ni s-ar ascunde radacinile civilizatiei umane.'' Si tinuturi sacre pradate la adapostul intunericului. ''Barbati inarmati au sapat trei zile si au plecat cu ceva. Cu ce anume, nimeni nu stie.''
De-a lungul istoriei, cele mai vechi si sacre locuri au avut de suferit de pe urma conflictelor si razboaielor. Ar putea aceasta hartuire constanta sa faca parte dintr-un plan extraterestru? ''Ar putea o inteligenta extraterestra sa se opuna deliberat, pentru a nu fi descoperita din consemnarile antice?''

Inca din zorii civilizatiei, omenirea si-a pus originile pe seama zeilor si a altor vizitatori din stele. Daca ar fi adevarat?! Ne-au ajutat fiinte extraterestre sa ne scriem istoria? Daca da...s-ar putea ca cele mai clare dovezi sa fie ascunse in zone interzise?

Cine au fost? De ce au venit? Ce au lasat in urma? Unde au plecat? Se vor intoarce?



           











23 ianuarie 2016

Un obiect ciudat a luminat cerul in Belogorsk, Rusia







Locuitorii din regiunea Amur a Rusiei au observat duminica dimineata, pe 17 ianuarie 2016, un fenomen ceresc neobisnuit - un obiect stralucitor a zburat pe cer, lasand o dara de culoare alba, pe care unii utilizatori de pe retelele de socializare au comparat-o cu logo-ul Nike.

''[Dara presupusului meteorit] semana cu cea a unui avion, doar ca era mai mare si mult mai luminoasa'', a declarat un martor ocular din orasul Belogorsk din regiunea Amur, aflat in estul Rusiei. Fenomenul a fost observat langa una dintre unitatile militare din oras.

           

Dupa cateva secunde obiectul a explodat ca un fulger luminos. Un sunet asemanator tunetului a fost auzit opt minute mai tarziu.

''Tunetul a fost tare...urmele exploziei au fost vazute pe cer timp de cel putin doua ore'', a spus un locuitor.''A fost o dara complet alba.''

Cu toate acestea, obiectul nu a provocat nici o distrugere. Unii martori au sustinut ca obiectul a fost un meteorit, desi autoritatile locale nu au confirmat inca.

Obiectul a fost, de asemenea, vazut din orasul Blagoveshchensk, in regiunea Amur, care este la 115 km de Belogorsk.





                         












Sursa: https://www.rt.com/







21 ianuarie 2016

Planeta X: Oamenii de stiinta au descoperit a 9-a planeta din sistemul nostru solar








O planeta mai mare decat Pamantul s-ar putea ascunde in adancurile intunecate si reci ale sistemului nostru solar.
Potrivit Washington Post, cercetatorii Michael Brown si Konstantin Batygin de la Institutul pentru Tehnologie Caltech din Pasadena, au dedus existenta acestei planete din miscarea planetelor pitice nou descoperite si a obiectelor mai mici aflate dincolo de sistemul nostru solar.

''Aceste corpuri mai mici au orbite care par a fi influentate de gravitatia unei planete ascunse, care actioneaza ca un perturbator urias'', au declarat cercetatorii.



Presupusul obiect, care nu a fost inca observat direct, a fost denumit ''Planeta 9'' si ar avea o masa de aproximativ de 10 ori mai mare decat Terra si respectiv de 5000 de ori mai mare decat Pluto. Aceasta planeta ar trebui sa aiba o orbita de 20 de ori mai alungita decat cea a a planetei Neptun, care se afla la o distanta medie fata de Soare de 4,5 miliarde de kilometri. Astfel, ''Planeta 9'' ar realiza o rotatie completa in jurul Soarelui intr-un interval de timp de 10.000 pana la 20.000 de ani, conform celor doi cercetatori americani.

''Daca aceasta exista, atunci ea va fi detectata de telescoapele noastre, asa ca va trebui sa asteptam pana cand instrumentele isi vor face treaba'', a declarat pentru The Telegraph profesorul Sir Martin Rees, astronom.

''Toti acei oameni care s-au suparat atunci cand au aflat ca Pluto nu mai este o planeta pot sa se simta incantati de acum inainte, pentru ca acolo, in spatiu, exista o alta planeta, care este reala si care asteapta sa fie descoperita'', a spus Mike Brown.

''Planeta 9 in schimb pare sa domine o regiune mai mare decat orice alta planeta cunoscuta, fapt ce i-a adus si renumele de ''cea mai mare planeta din sistemul solar'', a explicat Brown. ''Aceasta ar fi cu adevarat a 9-a planeta. Doar doua planete au mai fost descoperite din Antichitate, iar aceasta ar fi a treia. In continuare avem o portiune mare din sistemul nostru solar neexplorata, iar asta nu poate decat sa ne incante'', a continuat Brown.

           

Giorgio A. Tsoukalos, producatorul serialului Ancient Aliens, a declarat pe pagina sa de Facebook:

''De zece ori mai mare decat Pamantul! Unii se refera la ea ca Planeta X. Am spus intotdeauna, traim vremuri foarte interesante!''

''Personal, inca nu sunt convins daca Pluto este sau nu o planeta. Oricum, acum stiti de ce este mentionata ca Planeta X!'', a mai spus Tsoukalos.

            







Sursa: http://incomemagazine.ro/ * http://www.mediafax.ro/





19 ianuarie 2016

Un nor ciudat in forma de disc a fost observat pe cer in Bologna, Italia








O reperare OZN raportata la MUFON, include cateva fotografii in care se vede un nor ciudat care arata ca o farfurie zburatoare. Fotografiile au fost facute in Bologna, Italia, pe 18 ianuarie 2016.

Sursa imagine: MUFON

Cazul MUFON 73961

Data reperarii: 18 ianuarie 2016

Sursa: MUFON

Martorul ocular a povestit ca in timp ce mergea cu masina spre locul de munca, a observat la un moment dat o lumina stralucitoare pe cer. Lumina era galben/portocalie si parea ca un mic soare. Era, de asemenea, inconjurata de un curcubeu mic frumos in partea inferioara. Desi era o vreme noroasa, lumina si curcubeul se vedeau foarte clar pe cer. Imediat dupa aceea, martorul ocular a observat un obiect in forma de disc imens, plutind constant in partea stanga a luminii.

Sursa imagine: MUFON
Link videoclip:
http://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/73961_submitter_file4__20160118155726.mp4










17 ianuarie 2016

Ancient Aliens S08E09 - Razboaie extraterestre








Batalii purtate pe cer...Scriptura spune ca barca zburatoare a zeului Salva s-a prabusit pe Pamant. Arme cu putere inimaginabila. Conform miturilor sumeriene o planeta a fost distrusa complet. Si dovezi de tehnologie avansata acum mii de ani. Cladirile sunt replici ale masinilor pe care le-au vazut stramosii nostri. Descrieri despre razboaie purtate intre zei pot fi gasite in toate legendele antice. Ar putea aceste povestiri sa descrie, intr-adevar, batalii intre extraterestrii? Si daca da, continua ele sa aiba loc si astazi? ''Nu am nici o indoiala ca exista o factiune extraterestra razboinica pe aceasta planeta.''

Inca din zorii civilizatiei, omenirea si-a pus originile pe seama zeilor si a altor vizitatori veniti din stele. Daca ar fi adevarat? Chiar ne-au ajutat extraterestrii sa ne scriem istoria? Si daca da, a fost Pamantul campul de lupta pentru razboaiele extraterestre?

Cine au fost? De ce au venit? Ce au lasat in urma? Unde au plecat? Se vor intoarce?

            











15 ianuarie 2016

Tehnologie antica avansata pe insula Elefantina din Egypt








Elefantina este o insula de pe Nil, care in epoca antica servea drept garnizoana de granita sudica a Egiptului cu vecinii sai nubieni. Insula Elefantina este pietroasa, dar pietrele sunt roase de vant si rotunjite si seamana foarte mult cu niste animale gigantice. Privita de sus arata ca un colt de elefant, de aici si numele ei.


Potrivit mitologiei egiptene, aici era casa a trei divinitati, Khnum, zeul cu cap de berbec, responsabil de curgerea fluviului, sotia lui, Satis, o razboinica responsabila cu fertilitatea si fiica lor Anuket, responsabila cu revarsarea anuala a fluviului fara de care nimeni nu ar putea supravietui.
Dar, pe aceasta insula este o cutie de piatra realizata din granit solid. Dinastiile egiptene nu ar fi putut cu instrumentele lor din bronz sa-i dea aceasta forma si, prin urmare, pare a fi o ramasita a unei culturi mult mai vechi care detinea o tehnologie avansata.


            









Sursa: http://amfostacolo.ro/ * ufosightingshotspot






12 ianuarie 2016

Tuneluri subterane vechi de 12000 de ani se intind din Scotia pana la Marea Mediterana







Este posibil ca, culturile antice sa fi comunicat intre ele acum cateva mii de ani in urma? Existenta miilor de tuneluri subterane care se intind din nordul Scotiei pana la Marea Mediterana par sa confirme acest lucru. In timp ce scopul acestor tuneluri sofisticate ramane un mister, multi experti considera ca aceasta retea imensa a fost construita ca protectie impotriva pradatorilor si a altor pericole, in urma cu 12000 de ani. Unii experti sunt de parere ca aceste tuneluri misterioase au fost utilizate ca si ''autostrazi'' ale timpului modern, care au permis trazitia oamenilor si conectarea acestora la locuri indepartate din Europa.

Foto: Heinrich Kusch

In cartea sa Tore zur Unterwelt (Secretele din lumea subterana a lumii antice), arheologul german Dr. Heinrich Kusch marturiseste ca imensele tuneluri subterane au fost descoperite sub zeci de asezari neolitice de pe tot continentul european. Aceste tuneluri uriase sunt adesea denumite ''autostrazi antice''.
Potrivit Dr.Kusch, faptul ca multe dintre aceste tuneluri exista si astazi, dupa cei 12000 de ani, indica faptul ca aceasta retea de tuneluri a fost o constructie complexa si de mari dimensiuni.
''De-a lungul Europei exista mii de astfel de tuneluri, spune Dr Kusch, in Germania am descoperit sute de metri de tuneluri subterane. In Austria am descoperit inca alte cateva sute. Aceste tuneluri subterane pot fi gasite peste tot in Europa si sunt mii'', a spus arheologul german.
In timp ce unele tuneluri au dimensiuni relativ mici, unele dintre ele avand si un metru latime, exista si alte tuneluri cu camere subterane si zone de depozitare speciale.
Popoarele antice au avut cunostintele si instrumentele necesare pentru a construi structuri complexe in urma cu peste zece mii de ani. Cea mai buna dovada sunt Piramidele din Bosnia din Europa si incredibilele lor tuneluri subterane care se intind pe cativa kilometri.



In Europa exista mii de astfel de tuneluri - din Scotia pana la Marea Mediterana. Cappadocia din Turcia este un alt exemplu incredibil. Orasul subteran Derinkuyu este o alta dovada care indica perfectiunea si metodele de constructie ale stramosilor nostri. Orasul subteran Derinkuyu reprezinta probabil cea mai mare realizare in constructii subterane, impreuna cu imensa sa retea de tuneluri.


Alte monumente antice, cum ar fi Gobleki Tepe indica incredibilele abilitati si cunostinte ale popoarelor care au locuit pe planeta noastra in urma cu peste zece mii de ani.
Potrivit Dr. Kusch, in unele tuneluri au fost descoperite scrieri care se refera la aceste tuneluri subterane ca fiind porti catre lumea subpamanteana.

           








Sursa: http://www.ewao.com/





9 ianuarie 2016

Aparitie OZN peste Lacul Wylie, Statele Unite ale Americii








Potrivit site-ului FOX46, un posibil grup de 12-15 OZN-uri au fost observate deasupra Lacului Wylie marti seara, pe 5 ianuarie 2016.
Un fost ofiter al Marinei SUA a declarat ca mai mult de zece lumini de culoare rosie / portocalie se deplasau inainte si inapoi deasupra lacului. Intr-un raport facut pe site-ul National UFO Reporting Center, el spune ca luminile au inconjurat lacul timp de 5-8 minute fara sa scoata nici un sunet.
National UFO Reporting Center detine mai mult de 100.000 de rapoarte de posibile aparitii OZN - unele credibile, altele nu. Ei considera ca acest raport este credibil si merita o cercetare mai amanuntita.
National UFO Reporting Center spune ca exista o serie de cazuri similare de aparitii a unor ''obiecte sau mingi de foc'' de culoare rosie / portocalie in intreaga tara.

          

Sursa: http://www.fox46charlotte.com/







7 ianuarie 2016

Ancient Aliens S08E08 - Cercurile din lanuri








Forme ciudate...Cine Dumnezeu face aceste modele si de ce? ...Realizari grafice complexe...Oamenii de stiinta afirma ca aceste geometrii detin secretul ascederii la niveluri superioare...Si un procedeu misterios care sfideaza orice explicatie. Toata lumea si-a pus intrebarea, ''Ce se intampla aici?''. Modelele care apar pe campurile din intreaga lume reprezinta o farsa bine pusa la punct? Sau chiar ar putea avea legatura cu o alta lume?
Acestea sunt mesaje de altundeva. Iar ''altundeva'', dupa parerea mea inseamna ''de origine extraterestra'' (Giorgio A. Tsoukalos).

Inca din zorii civilizatiei, omenirea si-a pus originile pe seama zeilor si a altor vizitatori veniti din stele. Daca ar fi adevarat? Ne-au ajutat, intr-adevar, extraterestrii sa ne modelam istoria? Si daca da, reprezinta cercurile din lanuri o forma de comunicare?

Cine au fost? De ce au venit? Ce au lasat in urma? Unde au plecat? Se vor intoarce?

            







O sfera stralucitoare a luminat cerul in Canberra, Australia











Pe 3 ianuarie 2016, o lumina ciudata a aparut pe cer deasupra orasului Canberra din Australia.

Intr-un video postat pe Reddit, un flash circular de lumina a aparut in timpul unei furtuni care a avut loc in capitala australiana, duminica noaptea, raspandind pe cer lumini rosii si verzi, potrivit site-ului The Sun

Expertii sustin ca flash-ul luminos ar putea fi un fenomen meteo misterios cunoscut sub numele de ''fulger globular'', dar adeptii OZN-urilor nu sunt convinsi.
Acestia sustin ca fost un OZN care a venit printr-un portal din alta dimensiune.

Ce este aceasta lumina misterioasa? Un fulger globular sau un portal catre o alta dimensiune?

            







Sursa: http://www.thesun.co.uk/





4 ianuarie 2016

O minge de foc a brazdat cerul Thailandei - Al treilea eveniment cosmic important acolo in 4 luni










O minge de foc a fost vazuta pe cer in nordul Thailandei in dimineata de 2 ianuarie 2016, timp de 30 de secunde.

Lumina misterioasa a fost vazuta in mai multe locuri in nord, in Lampang, Chiang Rai, Loei si in sud in Phitsanulok.

Potrivit unui expert de la Bundit Observatory, mingea de foc care a aparut sambata la ora 6 dimineata nu a fost un meteorit, ci ''gunoi spatial'', resturi de la rachete sau sateliti vechi care au patruns in atmosfera Pamantului. Acesta a declarat ca viteza lenta a mingii de foc indica faptul ca nu este vorba de o stea cazatoare care se deplaseaza in mod normal cu 80 de km pe minut. Obiectul se deplasa cu aproximativ 20 sau 30 de km pe minut, viteza unui ''gunoi spatial''.
Desi directorul de la statia meteorologica din Lampang a spus ca nu s-a ajuns inca la o concluzie finala, el a declarat ca exista de asemenea posibilitatea ca acest obiect sa provina de la un avion.

          

          







Sursa: http://www.sott.net/




2 ianuarie 2016

OZN descoperit langa Soare in imaginile de la SOHO, 31 decembrie 2015







Streetcap1 ne surprinde cu o noua anomalie descoperita langa Soare in arhivele SOHO. Obiectul are trei brate si o coada, si poate, un al patrulea brat in partea opusa. Acesta se afla aproape de satelitul SOHO si are un design unic.

Link-ul imaginii:
http://soho.esac.esa.int//data/realtime/sps/lasco/c2/2015/01/20150113_0800_c2_1024.jpg