30 octombrie 2016

Proiectul Scutul Spatial - Povestea completa a sistemului de control planetar pana la nivel de ADN








Lucas Dare - Waking Times

''Scopul in sine al Scutului Spatial este cel de supraveghere totala pana la nivel de ADN'' - Elana Freeland

Lockheed Martin, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de echipamente pentru industria militara, este lider in dezvoltarea unui ''Scut Spatial'' ce va inconjura planeta Pamant cu o noua banda de comunicatii, de inalta frecventa, operabila prin satelit. Desi scopul acestuia este de a furniza Fortelor Aeriene SUA capacitatea de a identifica si de a urmari obiecte si deseuri din spatiu si pentru a detecta evenimente spatiale, sistemul va oferi, de asemenea, o capacitate de supraveghere fara precedent a intregii planete.


''Constructia Scutului Spatial in curs de desfasurare pe Atolul Kwajalein din Insulele Marshall, este un sistem sofisticat care va imbunatati considerabil modul in care Fortele Aeriene SUA vor identifica si vor urmari obiecte din spatiu.
Scutul Spatial va folosi nitrura de galiu (GaN) si va fi alimentat de la sol de catre dispozitive radar in banda S, pentru a oferi Fortelor Aeriene posibilitatea de a detecta obiecte nevazute, de a urmari si de a masura cu precizie obiecte venite din spatiu, in primul rand cele care pot intra pe orbita terestra joasa.
Locatiile si frecventele inalte de unda ale noilor radare care alcatuiesc Scutul Spatial vor permite detectarea microsatelitilor mult mai mici si a resturilor provenite de la sistemele actuale. In plus, designul Scutului Spatial creat de Lockheed Martin va imbunatati in mod semnificativ promptitudinea cu care operatorii pot detecta evenimente spatiale care ar putea prezenta potentiale amenintari la adresa satelitior GPS sau a Statiei Spatiale Internationale. Flexibilitatea si sensibilitatea sistemului va oferi posibilitatea de a observa o zona mai extinsa a orbitelor geostationare din spatiul cosmic, prin mentinerea scutului de supraveghere.''

Filmul promotional al lui Lockheed Martin prezinta beneficiile si capacitatile Scutului Spatial:

            

Versiunea 1.0 a Scutului Spatial, numita Air Force Space Surveillance System, a intrat in functiune in anul 1961 si a devenit neutilizabila in anul 2013 pentru a pregati o versiune noua care va fi in masura sa utilizeze dispozitive radar in banda S si sa urmareasca un numar mai mare de obiecte mici decat radarele spatiale anterioare: ''aproximativ 200.000 de obiecte si 1,5 milioane de observatii pe zi, de circa 10 ori mai mult decat radarele existente sau recent iesite din uz, din SUA.''

Scopul ascuns

Elana Freeland, jurnalist de investigatie si autor al lucrarii Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth (Darele chimice, HAARP si Spectrul de dominatie totala a planetei Pamant), va publica in anul 2017 o noua carte, intitulata The Space Fence (Scutul Spatial) in care imbina cunostintele sale referitoare la tehnologiile secrete si ale razboiului frecventelor pe planeta Pamant, cu informatii specifice referitoare la Proiectul Scutul Spatial. Analiza ei conduce la concluzia ca acest proiect face parte dintr-o retea de tehnologii ce se doresc a fi puse in aplicare pentru a monitoriza, supraveghea si influenta oamenii, atat la nivel de masa cat si la nivel individual, cu intentia de a crea un soi de inchisoare de inalta frecventa, care va afecta constiinta si comportamentul uman intr-un mod care va aduce numai beneficii elitei conducatoare a planetei.

Scutul Spatial este exact tipul de tehnologie necesara pentru a aduce constiinta umana sub un control total, intr-un nou tip de guvernare, denumit tehnocratie. Potrivit jurnalistului Jon Rappoport, acest lucru inseamna realizarea unei realitati intunecate pentru omenire, asa cum a descris-o Aldous Huxley in Brave New World.

Secretul este normalitatea in lumea de azi si exista, desigur, doua povesti in spatele Proiectului Scut Spatial: versiunea oficiala este aceea de a crea o lume mai sigura, si versiunea ascunsa, descoperita si dezvaluita de catre jurnalisti si oameni din interiorul Sistemului.

''Gradul de secretomanie al oficialitatilor cu care am fost invatati sa traim in societatea moderna de azi, ajunge la un nivel maxim de disfunctionalitate intre Statul public si operatiunile acoperite, cu caracter strict secret. Programele care includ geoingineria, manipularea vremii si incercarile de a ioniza atmosfera in scopul supravegherii exista, cu toate ca acestea sunt complet ignorate de mass-media oficiala. Ideea construirii unui enorm Scut Spatial din bani publici, dar fara a da o nici o explicatie convingatoare, duce la posibilitatea existentei unor motive intemeiate de a ascunde adevaratul sau scop.'' - Dark Journalist

Inchisoarea frecventelor - Cum va actiona Scutul Spatial ca un sistem de blocaj la nivel planetar




Intr-un interviu recent cu Dark Journalist, Freeland explica modul in care acest manunchi de tehnologii avansate, dezvoltat de catre armata si finantat de catre statul din umbra, va insemna o bariera pusa impotriva speciei umane.
Ancheta ei a scos la iveala intentia ascunsa de a modifica si de a invada corpul uman cu nano-tehnologii concepute pentru a actiona in calitate de receptori a diverselor frecvente distribuite prin programe cum ar fi HAARP si Scutul Spatial. Nano-roboti, nano-fibre, organisme modificate genetic, bacterii artificiale si metale grele sunt deja livrate populatiei prin Geoinginerie, vaccinuri, alimente, apa si medicamente.

''Ei doresc sa introduca acesti nano-roboti in interiorul corpului nostru. Acestia sunt niste mici turnuri de control, care vor oferi un control complet, nu numai asupra corpului, ci si a creierului nostru. Acesti nano-roboti reprezinta cureaua de transmisie a unei retea wireless, care va putea fi activata de la distanta.
Scopul acestui Scut Spatial este de control pana la nivel de ADN. Metalele grele din sange transforma intregul corp intr-un conductor electric, corpurile nostre fiind emitatoare si receptoare electromagnetice, facand din acesta o parte a sistemului de supraveghere. Aceste turnuri de control mici din interiorul nostru va oferi un control complet nu numai asupra corpului nostru, ci si a creierului nostru. Si spre asta se indreapta intentiile lor. Scutul Spatial este legat de transhumanism si asa-numita singularitate, despre care ei cred ca ii va sosi timpul. Ei lucreaza din greu pentru a transforma planul terestru in ceva nenatural, artificial.  - Elana Freeland

Reteaua tehnologica de control devine si mai complexa si mai cuprinzatoare atunci cand ne gandim la desfasurarea rachetelor ce disperseaza oxid de aluminiu in atmosfera superioara, pulverizarea de bariu in cer, tehnologia CERN si HAARP.
Scopul final este acela de a forma un inel saturnian in jurul planetei, creand astfel un inel de supraveghere asupra Pamantului si un control genetic al rasei umane.

              







Sursa: wakingtimes







26 octombrie 2016

O minge de foc stralucitoare a luminat cerul in Buriatia, Rusia






Potrivit site-ului baikal-daily.ru, au existat numeroase rapoarte despre un meteorit stralucitor care a explodat deasupra regiunii Buriatia din Rusia pe 25 octombrie 2016.


Ieri, la ora opt seara, locuitorii din Buriatia au raportat un obiect masiv, luminos care a zburat pe cer. Obiectul necunoscut a fost vazut in zonele Kurumkansky, Barguzinsky, Pribaykalsky si in zonele Ivolginsky si Ulan-Ude.

Unii oameni au spus ca au vazut un fulger ciudat pe cer, care arata ca o cometa cu o coada verde, iar altii au descris ca au vazut un meteorit luminos, de culoare verde, destul de mare ca dimensiune.

Oamenii de stiinta sunt impartiti in doua tabere: unii cred ca a fost o racheta, altii sunt convinsi ca a fost un obiect de provenienta extraterestra.

Republica Buriatia este situata in sudul Siberiei, in estul lacului Baikal.

            

            









Stonehenge in Armenia: Inexplicabilul observator astronomic vechi de 7500 de ani







Armenia este o tara plina de surprize arheologice. Este o tara in care apar povesti misterioase la fiecare colt, iar cele mai multe dintre ele inca asteapta sa fie rezolvate.

Zorats Karer este un sit arheologic preistoric cunoscut sub numele de Carahunge, Karahunj sau Qarahunj. Numele Carahunge deriva din doua cuvinte armenesti: car (sau kar), care inseamna piatra si hunge, care inseamna sunet. Astfel, numele Carahunge inseamna Pietrele Vorbitoare.
Situl antic se intinde pe o suprafata de 3 ha si este situat in apropierea orasului Sisian, din provincia Syunik, fiind adesea numit ''Stonehenge-ul armean''.


Potrivit cercetatorilor, Zorats Karer ar putea fi unul din cel mai vechi observator astronomic din lume si este cu cel putin 3500 de ani mai vechi decat Stonehenge-ul britanic.

Situl a fost redescoperit in 1984 de catre o echipa condusa de Onik Khnkikyan. Dupa cateva luni de cercetare, Khnkikyan a concluzionat ca situl Zorats Karer ar trebui sa fie un observator. Mai mult decat atat, cu timpul, arheologii, astronomii si astrofizicienii armeni au constatat ca exista in apropiere cel putin alte doua situri antice importante pentru astronomia preistorica: Angeghakot si Metzamor.

In anul 1994, Zorats Karer a fost analizat pe larg de catre profesorul Paris Herouni. Expeditiile sale au relevat o mare cantitate de informatii fascinante despre sit. El a ajuns la concluzia ca monumentul are o vechime de cel putin 7500 de ani sau chiar mai mult.


Echipa sa a numarat 223 de menhiri, care au dimensiuni intre 0,5 si 3 metri inaltime si cantaresc pana la 10 tone. Aproximativ 80 dintre stanci sunt inzestrate cu un orificiu circular, ceea ce i-a determinat pe arheologi sa ajunga la concluzia ca acesta ar putea fi un observator astronomic. Se presupune ca 17 dintre acesti menhiri serveau la observatii asupra rasaritului si apusului soarelui, iar alti 14 la acelea ale lunii.



Cercetatorii sunt aproape siguri ca situl a avut cel putin doua scopuri: ritualic si stiintific. Ei au masurat, de asemenea, longitudinea, latitudinea si deviatia magnetica a sitului. Cercetatorii au creat, de asemenea, o harta topografica a constructiei megalitice monumentale. Ei au descoperit, de asemenea, o colectie de mai multe obiecte astronomice impresionante si unice.


Artefactele descoperite la situl Zorats Karer sunt acum expuse intr-un mic muzeu local. Cercetatorii cred ca situl detine inca multe secrete. Din cauza lipsei de fonduri, lucrarile de excavatie nu pot continua la fel de intens cum si-ar dori arheologii.



          

          









24 octombrie 2016

OZN inregistrat de webcam deasupra vulcanului Colima din Mexic, 23 octombrie 2016









OZN-ul a fost descoperit de Streetcap1 pe 23 octombrie 2016. Webcam-ul care monitorizeaza activitatea vulcanica de pe Muntele Colima a surprins un obiect in forma de disc, zburand cu o viteza uimitoare deasupra vulcanului. ''A fost ca o racheta'', a scris Streetcap1 in descrierea videoclipului.

            












22 octombrie 2016

OZN vazut aproape de Statia Spatiala Internationala, 20 octombrie 2016









Data aparitiei: 20 octombrie 2016

Videoclipul incarcat de Streetcap1 de pe Youtube prezinta un obiect ciudat in apropierea Statiei Spatiale Internationale (ISS). Bratul lung al OZN-ului a stralucit la un moment dat in lumina soarelui, pe masura ce acesta a venit mai aproape de ISS. Apoi cand OZN-ul a inceput sa se indeparteze, NASA a intrerupt transmisia live, ecranul devenind albastru.

             












21 octombrie 2016

O sfera stralucitoare a fost filmata peste Biel, Elvetia








Data reperarii: 16 octombrie 2016

Locul reperarii: Biel, Elvetia

Aceasta sfera stralucitoare a fost vazuta peste Biel, Elvetia, saptamana aceasta. Aceste OZN-uri seamana cu stelele cand sunt in departare, dar cand vin mai aproape, se vede clar ca sunt OZN-uri. Aceste tipuri de OZN-uri aleg un loc in care stationeaza 30 de minute sau mai mult, inainte sa dispara.

            


Sursa: ufosightingsdaily









20 octombrie 2016

Obiecte misterioase fotografiate pe cer in Cheltenham, Gloucestershire










O femeie din Cheltenham a fotografiat un nor care avea o forma ciudata, dar mai tarziu, cand s-a uitat indeaproape la aceasta imagine, ea a observat altceva.
In fotografie apar trei obiecte gri, care zboara foarte aproape unul de altul pe cer. Mary Perry, care are doi copii si detine o firma de IT impreuna cu sotul ei, a spus: ''Faceam cateva fotografii cu camera in gradina mea. Apoi, am vazut o formatiune de nori care mi s-a parut interesanta, asa ca am facut o serie de instantanee.''
''Nu le-am vazut cand m-am uitat prima data - obiectele au aparut dupa ce am facut fotografia. Nu stiu ce sunt, arata neobisnuit. Oamenii vorbesc despre drone, dar eu nu stiu prea multe despre ele.''

Ea a postat fotografia pe Facebook in grupul Cheltenham Now, pentru a cere si altora parerea despre natura obiectelor.



Sursa: gloucestershirelive.












18 octombrie 2016

Un portal a aparut pe cer in Gaviota Beach, California








Un fotograf amator a surprins o aparitie ciudata si inexplicabila pe cer in timp ce filma oceanul in Gaviota Beach, California.
Fotograful a zarit un inel bizar plutind in departare deasupra oceanului, pe 2 octombrie 2016.
El se intreaba daca nu este un portal spre o alta dimensiune care s-a deschis deasupra oceanului sau un OZN camuflat.

             










16 octombrie 2016

Doua lumini misterioase au reperate pe cerul noptii peste Sunshine Coast, Queensland, Australia









Doua lumini misterioase au fost reperate pe cer peste Caloundra, Sunshine Coast, Australia, pe 6 octombrie 2016.

Brett Anderson a inregistrat cele doua lumini in jurul orei 10:45 pm si a postat videoclipul online. Cele doua lumini nu scoteau nici un sunet. La un moment dat, unul dintre obiecte a lansat un alt obiect luminos si apoi s-a oprit, iar celalat obiect s-a indepartat trecand pe deasupra capului sau, potrivit descrierii lui Brett.

O alta postare pe Facebook indica faptul ca luminile au fost observate si la Bellvista, la vest de Caloundra.

             







Sursa: Sott




14 octombrie 2016

Un OZN stralucitor a fost vazut plutind deasupra orasului Yorkshire mai mult de o ora








Data reperarii: 6 octombrie 2016

Locul reperarii: Holmfirth, Kirklees, West Yorkshire

Sursa: https://www.thesun.co.uk/news/1941518/glowing-ufo-hovering-over-yorkshire-town-for-more-than-an-hour-leaves-former-cop-baffled/



OZN-ul a fost reperat de un martor ocular aproape de Holmfirth. El a folosit un binoclu pentru a vedea mai bine obiectul si pretinde ca a fost o amabarcatiune triunghiulara acoperita cu lumini rosii, verzi si albe.

Obiectul misterios a aparut deasupra orasului Yorkshire cu putin timp inainte de ora 9 pm si a plutit mai mult de o ora inainte sa zboare spre Manchester.

Martorul ocular a luat legatura imediat cu renumitul ufolog Gary Heseltine, care a reusit sa filmeze OZN-ul cu o camera night vision. El a spus ca obiectul era stationar si extrem de luminos. ''Nu a fost o stea sau orice al obiect astronomic'', a adaugat el.

Reperarea a fost facuta pentru prima data joi, 6 octombrie, la ora 8:50 pm, iar OZN-ul a fost vazut ultima oara in jurul orei 9:50 pm, indreptandu-se spre Manchester.



            












13 octombrie 2016

Semnele schimbarii - Septembrie 2016 (evenimente meteorologice extreme din intreaga lume)







Evenimente meteorologice extreme in intreaga lume: inundatii, tornade, eruptii vulcanice, cutremure, alunecari de teren, doline, incendii, meteoriti, decese in masa de pesti... Acestea sunt doar cateva dintre semnele lunii septembrie 2016.

          









11 octombrie 2016

Un OZN in forma cilindrica iese din vulcanul Colima in timpul eruptiei









Data reperarii: 9 octombrie 2016

Locul reperarii: Colima, mexic

Colima live Cam: http://www.webcamsdemexico.com/videos.php?v=4CvG5h55HBk&streams=1

Acest OZN a fost descoperit de Streetcap1 de pe Youtube in aceasta saptamana. El a inregistrat un OZN care iese din partea laterala a muntelui Colima din Mexic, in timpul unei eruptii vulcanice.
OZN-ul este lung si are forma cilindrica ca multe dintre OZN-urile vazute in trecut in jurul vulcanului mexican pe live cam.

           










9 octombrie 2016

Un OZN misterios a fost reperat aproape de Glasgow







Sursa imagine: glasgowlive.co.uk.

Data aparitiei: 1 octombrie 2016

Locul aparitiei: Glasgow, Scotia



Heather Stewart a observat o ''minge de foc'' pe cer sambata, 1 octombrie, in jurul orei 7:06 pm. 

Ea a reusit sa fotografieze misteriosul obiect din Irvine, in timp ce acesta se misca pe cer.

''Fiul meu Andrew se juca in strada si toti aratau in sus spre cer,'' a declarat ea pentru Irvine Herald. 

''Am iesit afara si a venit fugind spre mine si a spus:''mama, mama, uita-te, este un meteorit.''










6 octombrie 2016

Structuri artificiale descoperite pe planeta Mercur in interiorul craterelor









Data descoperirii: 5 octombrie 2016

Locul descoperirii: planeta Mercur

Sursa imaginilor: http://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA19216.jpg


O noua descoperire facuta de catre Technothanks de pe Youtube ne arata ca planeta Mercur nu este o planeta pustie asa cum credem noi, ci este populata cu structuri artificiale in interiorul craterelor. Acesta sugereaza ca structurile albastre sunt construite de fiinte inteligente si au o forma piramidala.
Descoperirea a fost facuta in bazinul Caloris de pe planeta Mercur.



            










4 octombrie 2016

Un OZN a fost surprins de camera live a Statiei Spatiale pe 3 octombrie 2016









Data aparitiei: 3 octombrie 2016

Locul aparitiei: Statia Spatiala Internationala

Sursa: http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream


OZN-ul a fost descoperit de catre utilizatorul Youtube Sonofmabarker. OZN-ul era stationar si parea ca supravegheaza din departare activitatea statiei spatiale. NASA a intrerupt transmisia numai dupa ce utilizatorul Youtube a reusit sa inregistreze evenimentul cu telefonul sau mobil.

             







3 octombrie 2016

Ancient Aliens S11E08 - Cei noua misteriosi









Ancient Aliens S11E08 - The Mysterious Nine

''Absolut totul in Egiptul Antic gravita in jurul acestor noua zei. Ideea consiliului celor noua zei revine insistent de-a lungul istoriei. Este foarte posibil sa existe un grup care supravegheaza Pamantul. Care le este planul? Sunt binevoitori, ori au un alt plan pentru a ne controla? Nu le vom cunoaste niciodata intentiile, asa ca ar trebui sa fim foarte atenti, pentru ca, daca nu le place sa fie provocati de oameni, ei bine, suntem condamnati!''

Inca din zorii civilizatiei, omenirea si-a pus originile pe seama zeilor si a altor vizitatori din stele. Sa fie, oare, adevarat? Chiar ne-au ajutat fiinte extraterestre sa ne scriem istoria? Si daca da, ar putea planeta inca sa fie sub supravegherea acelora pe care unii oameni ii considera ''Cei noua misteriosi''?

Cine au fost? De ce au venit? Ce au lasat in urma? Unde au plecat? Se vor intoarce?

           










1 octombrie 2016

Un obiect stralucitor si-a facut aparitia in apropierea Statiei Spatiale Internationale in timpul transmisiei live








In timpul unei transmisii live recente de pe Statia Spatiala Internationala un obiect zburator neidentificat a aparut pentru scurt timp in fata camerei, insa NASA a intrerupt transmisia imediat chiar daca obiectul se afla foarte departe.
In ciuda faptului ca NASA a intrerupt transmisia atat de repede, Streetcap1 a reusit sa inregistreze obiectul, care este mai luminos pe partea stanga datorita luminii de la Soare si cu siguranta nu este un fenomen natural sau reflexia lentilei, ci un obiect spatial pe care NASA nu vrea sa-l vedem.

           











O minge de foc sau un OZN imens a fost fotografiat deasupra Londrei







Sursa foto: express.co.uk.

Cand Ali Osman a dat la o parte perdelele de la geam pentru a-i arata fiicei sale orizontul de dimineata, el a vazut un OZN imens plutind in nori, in fata lui.

Ali a surprins aceste imagini din Erith, sud-estul Londrei, cu aceasta sfera care seamana cu o minge de foc imensa sau un meteorit in flacari.

Sursa foto: express.co.uk.

''M-am trezit cu fiica mea in jurul orei 6 a.m. Intotdeauna privesc pe fereastra dimineata pentru a-i arata fiicei mele pasarile si am observat acest obiect ciudat pe cer'', povesteste Ali Osman.

''La inceput am crezut ca a fost un avion care lasa o dara in spatele lui, dar mi-am dat seama repede ca nu era vorba de un avion deoarece pur si simplu plutea.''

''Avioanele zburau in apropierea obiectului, dar  obiectul era situat deasupra lor si era stationar.''

''L-am observat timp de aproximativ 20 de minute. M-am gandit ca ar putea fi laboratorul spatial chinezesc [Tiangong-2, care a fost lansat in aceeasi zi], dar lansarea a avut loc la ora 2 p.m. GMT.''

''Personal, nu sunt sigur ce a fost obiectul. Tot ce stiu este ca trebuie sa fi fost un obiect imens asa cum a aparut pe cer.''






Sursa: http://www.express.co.uk/news/uk/713349/UFO-Rogue-satellite-what-was-massive-FIREBALL-over-London